Putkiston haaroitus paineellisena

Putkimies Naantali

Putkiston haaroitus paineellisena

11.5.2020 Putkimies Yleinen 0
T-plus haaroitsliitin

Putkiston haaroitus paineellisena

Käytössä olevien vesijohtojärjestelmien laajennus ja muutostyöt voivat aiheuttaa ongelmia suurissa ja pienissä järjestelmissä. Tämä perustuu siihen, että usein järjestelmä on tyhjennettävä vedestä ja työn jälkeen täytettävä uudelleen jolloin verkostoon pääsee ilmaa ja likaa. Verkoston poistaminen tilapäisesti käytöstä sekä sen tyhjennys ja täyttö on usein myös kallista ja aikaa vievää.

Kiinteistöissä joissa verkoston tilapäinen käyttökatkos ei ole kovin toivottavaa voidaan suorittaa haaroitukset ja muutostyöt myös paineellisena. T-plus haaroitusliittimen avulla ratkaisu on yleensä nopea ja helppo järjestelmän ollessa toiminnassa. Haaroitusliittimen avulla voidaan myös ohittaa  jumiin jääneitä venttiileitä ilman hidasta jäädyttämistä tai verkoston tilapäistä käyttökatkosta.

Naantalin Putkityö Oy suorittaa ja toimittaa paineelliset haaroitukset kaikissa kiinteistöissä asiakkaan tarpeiden mukaan. T-plus haaroitus on erinomainen vaihtoehto putken jäädyttämiselle tai tilapäisille käyttökatkoksille lämmitys-, jäähdytys-, paineilma- ja vesijohtoverkostoissa.

Putkimies Naantali, Raisio, Turku ja lähikunnat.

Kysy lisää.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.