Putken jäädyttäminen

Putkimies Naantali

Putken jäädyttäminen

11.5.2020 Putkimies Yleinen 0
Putken jäädytys

Putken jäädyttäminen

Putken jäädyttämistä käytetään usein silloin kun verkoston linjoihin halutaan vaihtaa uusia venttiileitä vanhojen rikkinäisten tilalle tai lisätä/poistaa /muuttaa putkistoa tai laitteita remontin yhteydessä. Useimmiten putkiston jäädyttämiseen on syynä vuotavat patteriventtiilit taloyhtiön tiloissa, joissa ei ole kovin toivottavaa koko verkoston tyhjentäminen työn ajaksi. Tällöin putken jäädytys on oiva tapa suorittaa patteriventtiilin vaihtotyö kun koko verkostoa ei tarvitse tyhjentää ja täyttää sekä ilmata uudelleen.

Lisäksi jäädyttämistä voidaan käyttää putkilinjojen muutostöissä, jolloin linjoja katkaistaan ja tulpataan esimerkiksi kiinteistön käyttötilojen

Putkiston jäädytys

Putken jäädyttämistä linjan katkaisun ja tulppauksen aikana.

muutoksissa.

Suoritamme putkien jäädyttämiset Naantalin, Raision ja Turun seudulla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.