Lattialämmitys

Putkimies Naantali

Lattialämmitys

21.9.2020 Putkimies Yleinen 0
Lattialämmitys

Lattialämmitys

Toteutamme uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin lattialämmitykset sekä suunnitelmat.

Kaikentyyppiseen lattialämmitykseen
Tarjoamme ratkaisuja kaikentyyppisille lattiarakenteille – betoniin valettavista perinteisistä järjestelmistä matalarakenteisiin ja nopeasti reagoiviin lattialämmitysjärjestelmiin. Tuloksena on helppo ja joustava tapa luoda mukavia ja taloudellisia lämmitysratkaisuja. Nopeasti säätyvät lattialämmitysjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti myös matalaenergiataloihin, joissa vaaditaan energiatehokkaita ratkaisuja. Kaikki toimittamamme lattialämmitysjärjestelmät ovat säädettävissä sovelluksen avulla yhdessä Touchline-toimilaitteiden kanssa. Tuloksena on asumismukavuus, joustavuus ja energiatehokkuus.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.