Putkiremontti luotettavasti Naantali, Turku, Varsinais-Suomi

Putkimies Naantali

Putkiremontti luotettavasti Naantali, Turku, Varsinais-Suomi

29.4.2020 Putkimies Yleinen 0
Energiakannattavuuslaskelmat

Putkiremontti

Putkiremontti tarkoittaa kiinteistön käyttövesi- ja viemärilinjojen- ja lämpöjohtojen uusimista. Putkiremontissa voidaan myös uusia tai kunnostaa pelkästään jokin näistä osa-alueista tai esimerkiksi ainoastaan lämmitysjärjestelmä päivittää nykyaikaisempaan. Laajemman putkiremontin yhteydessä voidaan uusia myös sähköjä, märkätiloja tai esim. keittiötiloja.

Omakotitalon putkiremontti

Kunnostamme LVI-järjestelmiä luotettavasti asiakasta kuunnellen. Emme myy väkisin tai anna suuria myyntilupauksia heti ensitapaamisella. Kerromme oman kantamme remontin tarpeesta ja annamme ehdotuksia mitä mahdollisesti kannattaisi lähteä tekemään jos remonttiin on tarvetta. Hyvästä suunnittelusta toteutukseen tarjoamme asiakkaillemme aina myös ulkopuolista konsultointia tai valvontaa laadun varmistamiseksi. Hyvän suunnittelun jälkeen me sitoudumme työssä aina toteuttamaan kaikki putkityöt ammattimaisesti nykysäännösten mukaan, tarkkaan ja huolellisesti tehtynä. Luovutamme järjestelmät testattuna, takuulla asianmukaisten asiakirjojen kanssa.

Mikäli haluat lisätietoja jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Putkiremontti Naantali, Raisio, Turku ja lähikunnat.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.