7.6.2018

Yritys

Perustiedot

Yritys on perustettu 2017 toiminimimuodossa. Yritys muutettiin Oy:ksi keväällä 2019.

Y-Tunnus: 3006500-8

Nimi: Naantalin Putkityö Oy

Puh: +358453233689

Email: posti@naantalinputkityo.fi

Sosiaalinen media

Facebook

Instagram

Google

Toimintamme

Naantalin Putkityö Oy on Varsinais-Suomen alueella toimiva talotekniikka-alan yritys.
Olemme erikoistuneet LVI-tekniikan huoltoihin, korjauksiin ja muutostöihin sekä päivystämme 24/7. LVI-palveluihimme luotetaan lukuisissa taloyhtiöissä, useissa yrityksissä, teollisuudessa, liikekiinteistöissä, sekä olemme saaneet paljon kiitosta sadoilta yksityisiltä.

LVI-alan urakoissa olemme mukana vuosittain eri kokoluokan projekteissa. Olemme olleet mukana mm. Laivateollisuudessa, kerrostalorakentamisessa, asuinrakennusten saneerauksissa, liiketilojen muutostöissä ja monessa muussa. Sitoudumme aina kaikissa projekteissa hyvään yhteistyöhön ja lopputulokseen.

Teemme myös ympäristötekoja yhdessä asiakkaiden kanssa ja tarjoammekin energiaremontoijalle energiakonsultointia, hyötylaskelmat, sekä suunnittelun ja toteutuksen.

Lisäksi palvelemme porealtaiden korjaustöissä ja tuomme varaosia maahan. Porealtaiden parissa olemme palvelleet asiakkaita Hangosta Leville saakka.

Kumppanit, sekä asiakkaat ovat arvostelleet meidät hyvin palvelevaksi yritykseksi. Yhteydenpito toimii nopeasti ja vastaus tulee aina.

Y-tunnus: 3006500-8

Yrityksen taustajoukot koostavat yli 30 vuoden kokemuksen LVI-alalta ja voimme tarjota kaikille asiakkaille perinteistä ja nykyaikaista LVI-palvelua. Tavoitteen onkin aina ollut hiukan parempi palvelu ja halu pitää kiinni hyvästä asiakassuhteesta. Toimimme avoimesti, keskustelemme ja teemme asiat niin kuten on sovittu – urakoissa ja tuntitöissä.

Olemme hyvä kumppani yrityksille ja yksityisille.