Vesivahinko Naantali, Turku, Varsinais-Suomi

Putkimies Naantali

Vesivahinko Naantali, Turku, Varsinais-Suomi

15.1.2019 Yleinen 0
Vesivuoto

Vesivahinko

LVI-päivystys 24/7 vesivahinkotapauksissa 045-3233689.

Vesivahinkoja tapahtuu kotona ja yritysten tiloissa useista eri syistä. Putkirikko, jossa vesipaineellinen putki rikkoituu äkillisesti syystä tai toisesta on saatava nopeasti hallintaan. Myös vanhat viemärit ovat usein syynä vesivahingon aiheuttajaksi.

Naantalin Putkityö Oy päivystää putkirikkojen ja vesivahinkojen varalta.

Yhteydenotto päivystävälle putkimiehelle kannattaa tehdä heti!

Tulemme paikalle nopeasti ja autamme minimoimaan vahingot. Paikannamme vahingon aiheuttajan ja suljemme sen pois pelistä välittömästi. Tarvittaessa purkaamme rakenteet, jotta vahingon aiheuttajaan päästään käsiksi. Kun tilanne on saatu hallintaan, aloitamme välittömän kuivatuksen mikäli rakenteet sitä vaativat. Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden ja rakennusliikkeiden kanssa jatkotoimenpiteet suoritetaan vaurioiden osalta asianmukaisesti. Tarvittaessa toimitamme aina myös raportit vakuutusyhtiöille.

Naantalin Putkityö Oy päivystää LVI-laiterikkojen varalta 24/7.

Putkimies Naantali, Raisio, Turku.