Naantalin Putkityö

Putkimies Naantali

Putkimies Naantali – Naantalin Putkityö

Yritys on perustettu 2017 toiminimimuodossa ja sen kotipaikka on Naantali. Yritys muutettiin Oy:ksi keväällä 2019 ja 2021 Naantalin Putkityö Oy:stä tuli Varsinais-Suomen Putkityö Group Oy.

Y-Tunnus: 3006500-8

Nimi: Varsinais-Suomen Putkityö Group Oy

Aputoiminimet: Naantalin Putkityö, Kaarinan Putkityö, Liedon Putkityö, Helsingin Putkityö.

Päätoimipaikka: Turku

Puh: +358453233689

Email: posti@putkityogroup.fi

Sosiaalinen media

Facebook

Instagram

Google

LVI-palvelut Varsinais-Suomi

Olemme Varsinais-Suomen alueella toimiva LVI-alan yritys. Olemme erikoistuneet teollisuus -ja yrityskiinteistöjen, sekä asuintalojen huoltoihin, asennuksiin ja muutosurakointiin. Lisäksi päivystämme 24/7 akuuttien korjaustarpeiden varalta. LVI-palveluihimme luotetaan lukuisissa taloyhtiöissä, useissa yrityksissä, teollisuudessa, sekä olemme saaneet paljon kiitosta sadoilta yksityisiltä.

LVI-alan urakoissa olemme mukana vuosittain eri kokoluokan projekteissa alihankkijana. Olemme olleet mukana mm. Laivateollisuudessa, kerrostalorakentamisessa, asuinrakennusten saneerauksissa, liiketilojen muutostöissä ja monessa muussa. Sitoudumme aina kaikissa projekteissa hyvään yhteistyöhön ja lopputulokseen.

Kumppanit, sekä asiakkaat ovat arvostelleet meidät hyvin palvelevaksi yritykseksi. Yhteydenpito toimii nopeasti ja vastaus tulee aina.

Y-tunnus: 3006500-8

Yrityksen taustajoukot koostavat yli 30 vuoden kokemuksen LVI-alalta ja voimme tarjota kaikille asiakkaille perinteistä ja nykyaikaista LVI-palvelua. Tavoitteen onkin aina ollut hiukan parempi palvelu ja halu pitää kiinni hyvästä asiakassuhteesta. Toimimme avoimesti, keskustelemme ja teemme asiat niin kuten on sovittu – urakoissa ja tuntitöissä.

Olemme hyvä kumppani yrityksille ja yksityisille.