Lämminvesivaraaja Naantali, Turku, Varsinais-Suomi

Putkimies Naantali

Lämminvesivaraaja Naantali, Turku, Varsinais-Suomi

7.5.2019 Putkimies Yleinen 0
Käyttövedenlämmitin

Nimensä mukaisesti lämminvesivaraajan tehtävänä on lämmittää vettä ja huolehtia, että sitä on tarpeeksi valmiina arjen kulutukseen. Me suomalaiset kulutamme keskimäärin 40-50L lämmintä vettä henkilöä kohden vuorokaudessa, josta suurin osa tulee suihkussa käynnin yhteydessä.

Lämminvesivaraajan valintaa vaikuttaa siis muutamia tekijöitä, kuten tilavuus ja käyttötarve, jolloin ratkaisevaa on käyttäjien määrä sekä veden käyttötarpeen määrä. Vettä voidaan tarvita toisissa kohteissa vain astioiden tiskaamiseen, kun taas toisilla on tarvetta kylpyammeen täyttöön.

Toinen merkittävä asia valinnassa on varaajan sijainti. Pienempiä varaajia asennetaan kesämökeillä usein kaapistoon, kun taas kodeissa varaajia moduulimallisena kaappirivistöön tai vaaka-asennuksessa esimerkiksi saunan lauteiden alle.

Lopullista valintaa tehtäessä kannattaa kysyä vielä ammattilaisen neuvoa. Meiltä saat kestävät ja laadukkaat Jäspi, Haato, Nibe lämminvesivaraajat suomalaisiin olosuhteisiin asennettuna. Turku, Naantali, Raisio, Masku, Varsinais-Suomi.

Ota heti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.