Porealtaiden huoltopalvelu

Putkimies Naantali

Porealtaiden huoltopalvelu

9.3.2019 Ulkoporeallas Yleinen 0
Poreallas

Meiltä saat apua ulkoporeallasasioissa!

Naantalin Putkityö Oy:n palveluvalikoimaan kuuluu myös sisä- ja ulkoporealtaiden huolto- ja korjauspalvelut, sekä varaosien ja tarvikkeiden maahantuonti merkistä ja mallista riippumatta. Teemme yhteistyötä mm. suomalaisten ulkoporeallastoimittajien kanssa, ja verkostomme kattaa alan eri tarviketoimittajat muualla Euroopassa. Meiltä saat ulkoporealtaallesi ammattilaisen käsittelyn vuosihuollon yhteydessä tai vian sattuessa – merkistä ja mallista riippumatta. Lisäksi altaan hoitoon voit tilata tarvikkeet verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Tutustu ulkoporellaspalveluihimme tarkemmin. Linkistä siirryt sivustolle Ulkoporeallashuolto.fi

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.