WC-istuimen asennus ja huolto Naantali, Turku, Varsinais-Suomi

Putkimies Naantali

WC-istuimen asennus ja huolto Naantali, Turku, Varsinais-Suomi

5.9.2018 Yleinen 0

WC-istuimen asennus ja huolto.

Vessanpytty voi vuotaa monella tapaa. Joskus se vuotaa vettä säiliön istuinosan kulhoon. Tällöin kyse on pohjaventtiilin tiivisteestä tai huuhteluventtiili ei sulkeudu. Joskus pytty voi vuotaa painonapin kannen välistä. Tällöin kyse on yleensä täyttöventtiilin tiivisteiden viasta, jolloin täyttöventtiili ruiskii vettä ylöspäin. Joskus vesi tulee istuinosan ja vesisäiliön välistä ja silloin kyse on tiivisteestä joka näiden välissä on. Pytty voi vuotaa myös vesisäiliön kiinnitysruuveista ja pahimmassa tapauksessa pytty vuotaa jostain jos posliini on halki.

Huollon tarve ja kannattavuus harkitaan usein WC-istuimen iän mukaan. 

Uutta WC-istuinta harkittaessa täytyy ottaa huomioon muutamia asioita. WC-istuin on pitkäikäinen hankinta. Se on käytössä monta kertaa päivässä, joten sen on oltava toimiva ja kestävä. Lisäksi WC-istuimissa kannattaa huomoida hygienia, kuten se miten helppoa lika ja bakteerit on puhdistaa. 
Kotimaiset IDO-WC:t ovat tunnetusti laadukkaita ja niiden muotoilu miellyttää kriittisempääkin silmää. Jos remontoit vanhaa, istuimen malli määräytyy yleensä viemäröinnin mukaan. Vanhan lattialla seisovan istuimen paikalle on kätevää laittaa leveäjalkainen saneerausmalli, joka peittää esimerkiksi vanhat ruuvinreiät. Jos rakennat kokonaan uutta, valinnanvaraa on enemmän. Katso lisää IDO kotisivuilta.

IDO 59 WC pytty

Meiltä voit pyytää tarjousta kaikista Ido-tuotteista sekä Gustavsberg ja A-collection. Toimitukset Naantalin, Raision, Maskun ja Turun seudulla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.